OFYR Butcher block storage 90 black teak wood

  • OFYR Butcher block storage 90 black teak wood
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Butcher block storage 90 black teak wood
Merk:
OFYR

1.345,00
Excl. BTW: 1.111,57
Webwinkel Keurmerk

OFYR butcher block storage 90 black teak wood

Met de OFYR butcher block storage black heb je alle ruimte om een heerlijk buiten te koken. Het werkblad biedt ruimte om de lekkerste gerechten voor te bereiden. Het houtopslag deel van de OFYR Butcher Block Extra storage zorgt dat je nooit meer ver hoeft te lopen om droog hout op het vuur te leggen. De butcher block extra storage is een van de populairste uitbreidingen van de OFYR barbecue. Het is een stijlvolle aanvulling die aansluit bij de uitstraling van de OFYR vuurschaal. Doordat ook het butcher block van duurzame materialen is vervaardigd, heb je weinig omkijken en onderhoud aan de OFYR.  

De OFYR Butcher block storage black heeft een dik werkblad in combinatie met een handige houder voor accessoires en specerijen. Het van zwart gecoat staal gefabriceerde butcher block vormt een ideale combinatie met de OFYR Classic black modellen.

Het werkblad is er in twee varianten:

- Teakwood
- Keramiek donker grijs

Het keramische werkblad is krasvast en kan het hele jaar buiten blijven. Het werkblad van teakwood leg je na gebruik binnen.

OFYR Butcher block storage 90 black kopen?

Koop de OFYR butcher block storage black voor de beste prijs direct online of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar.

Bekijk hier de andere OFYR butcher blocks.

In deze video laten we zien hoe je de verschillende type werkbladen gebruikt en onderhoudt. Bekijk ook onze andere OFYR Video`s om alle mogelijkheden van OFYR te ontdekken.

45x90x88 LxBxH

Gewicht: 74.6