OFYR inspiratie

Leuk dat je interesse hebt in een OFYR! Of misschien heb je er al één en wil je er wat meer over weten. We hebben voor jou een aantal video's geselecteerd die alle mogelijkheden van het koken op de OFYR laten zien. Van slowcooking tot showcooking! Kijk rustig en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de OFYR barbecue. Nog niet overtuigd? Kom de OFYR BBQ dan bekijken in onze showtuin of bekijk hier alle OFYR modellen.

1. De OFYR voor de eerste keer gebruiken

In deze video`s laten we zien hoe je de OFYR installeert, hoe je de eerste keer vuur maakt en hoe je de grillplaat van de OFYR inbrandt met olie.

Installatie van de OFYR

Eerste OFYR vuur maken

De OFYR inbranden met olie

2. De fundamenten van OFYR

In deze video`s laten we zien hoe je gebruik kunt maken van verschillende temperatuur zone`s, de OFYR veilig dooft met de doofdeksel en hoe je de houten en keramische werkbladen gebruikt en onderhoud.

Het gebruik van temperatuur zones

De OFYR veilig doven

Het gebruik van de OFYR werkbladen

3. De mogelijkheden van de OFYR

In deze video`s een kleine greep uit de talloze mogelijkheden die de OFYR biedt op het gebied van grillen en koken. Alle accessoires die in de video`s gebruikt worden vind je hier.

Beef bereiden

Mossels bereiden

Dorade bereiden

Zalm bereiden

Oesters bereiden

Groenten bereiden - Tomaten

Groenten bereiden - Knolselderij

Alles tegelijk bereiden

5. Onderhoud van de OFYR

In deze video`s leggen we uit hoe je de OFYR onderhoudt.

De OFYR Schoonmaken

Onderhoud van de OFYR Classic

Onderhoud van OFYR Concrete

6. OFYR voor gevorderden

In deze video`s laten we zien dat je nog veel meer kan met de OFYR. De Braziliaanse grill ring 100 kan bijvoorbeeld los gekocht worden en past in de voet van zowel de gewone grill als de horizontale grill. De Braziliaanse grill set is multifunctioneel. Je kan deze gebruiken om staand spiesen in te zetten of als houder voor je wokpan.

Wokken op de OFYR

Horizontale spiesen gebruiken

De grillmogelijkheden op een rij

7. OFYR specials

OFYR heeft een aantal specials ontworpen die de OFYR nieuwe dimensies bieden. In deze serie video`s laten we de OFYR Dolly zien waarmee je de OFYR omtoverd tot een verrijdbare vuurplaats. De Dolly is er zowel in het het cortenstaal als in het zwart. Ook laten we zien de OFYR Fire guard ring. Deze houten bumper is gemaakt om bescherming te bieden tegen de hete plaat. Maar je kan er ook gewoon je drankje op zetten. De ring is makkelijk en snel te monteren en demonteren. De OFYR Fire Guard ring is geschikt voor alle OFYR 100 modellen.

OFYR Dolly

OFYR Fire guard ring

8. Sfeer impressies

In deze serie video`s laten we de sfeerbeleving van OFYR zien. Laat je meenemen op reis naar het culinaire paradijs OFYR.