Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Food bumper 100
Merk:
OFYR

47,00
Excl. BTW: 38,84
Webwinkel Keurmerk

OFYR Food bumper

De kookplaten van de OFYR BBQ`s lopen naar het midden toe iets naar beneden. Wanneer deze verhit worden zal het midden nog iets verder naar beneden zakken. Hierdoor glijdt olie, maar ook vlees- en groentesappen altijd richting het vuur. Ander gevolg is dat rond voedsel zoals tomaatjes naar het midden van de kookplaat kunnen rollen of glijden en in het vuur kunnen vallen. Om dit te voorkomen is de OFYR Food Bumper ontwikkeld. De verhoogde stalen ring houdt het eten tegen maar biedt nog steeds de mogelijkheid om de plaat met de spatel schoon te schrapen en het schraapsel onder de ring door in het vuur te duwen.

De OFYR Food Bumper is er in 2 formaten: 100 en 85

Je kan de Food Bumper ook gebruiken in combinatie met andere OFYR producten zoals de OFYR grillOFYR Pizza oven en OFYR rotisserie

OFYR FOOD bumper kopen?

Bestel de OFYR Rotisserie direct online of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar.

Extra OFYR voordeel

Wij hebben een aantal accessoire sets samengesteld waarmee je diverse OFYR accessoires extra voordelig kunt aanschaffen. 

In deze video laten we alle mogelijkheden met de OFYR Food bumper zien. Bekijk ook onze andere OFYR Video`s om alle mogelijkheden van OFYR te ontdekken.