OFYR Butcher block extra storage

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Butcher block extra storage
Merk:
OFYR
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling
1.095,00
Excl. BTW: 904,96
Webwinkel Keurmerk

Ofyr butcher block extra storage

Met de Ofyr butcher block storage heeft u alle ruimte om eens heerlijk buiten te koken. Het houten werkblad geeft u ruimte om de lekkerste gerechten voor te bereiden. Het houtopslag deel van de Ofyr Butcher Block Extra storage zorgt dat u nooit meer ver hoeft te lopen om droog hout op het vuur te leggen. De butcher block extra storage is een van de populairste uitbreidingen van de Ofyr vuurschaal/barbecue. Het is een stijlvolle uitbreiding die aansluit bij de uitstraling van uw ofyr vuurschaal. Doordat ook het butcher block van duurzame materialen is vervaardigd, heeft u weinig omkijken en onderhoud aan het de ofyr.  

De OFYR Butcher block storage is in 4 uitvoeringen beschikbaar en bestaat uit een dichte of open kast met daarop een dik werkblad in combinatie met een handige houder voor accessoires en specerijen. De eveneens van cortenstaal gefabriceerde Butcher Blocks vormen een ideale combinatie met de OFYR Classic modellen.

Materiaal: 
Werkblad: rubberwood
Basis en houder: COR-TEN® STAAL


Afmetingen:

  • Hoogte: 88 cm
  • Breedte: 90 cm
  • Diepte: 45 cm

Gewicht: 79 kg

Opslag: 0,2 m3 hout


Bestel de OFYR Butcher block extra storage direct online of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar.  Bekijk het gehele Ofyr assortiment hier.

Geef beoordeling