OFYR Classic 85x100

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Classic 85X100
Merk:
OFYR
5/5 (1 beoordeling(en)) Geef beoordeling
1.695,00
Excl. BTW: 1.400,83€
Webwinkel Keurmerk

Tijdelijk inclusief OFYR startersset t.w.v. 100,- : Alle noodzakelijkheden die u nodig heeft voor het koken met OFYR; een rvs oliekannetje, een spatel en drie cederhouten grill plankjes      

De OFYR 85x100 is het broertje van de OFYR 100x100

Een unieke kookervaring met de OFYR

Wilt u buiten koken en grillen met de nieuwste technieken? Bij Zuidafrikaansebraai.nl bieden we u een duurzame en unieke oplossing. Een lust voor het oog én de smaakpapillen. De OFYR is een kegelvormige vuurschaal met een brede, platte rand die u kunt gebruiken als kookoppervlak. De warmte verspreidt zich vanuit het midden over de schaal, waardoor op meerdere temperaturen gekookt kan worden.

Dankzij het creatieve design kunt u met de OFYR pronken in uw tuin of op uw terras. Bovendien zorgt de gelijkmatige verdeling van de warmte voor een speciale kookervaring. Of er nu groenten, eieren of vlees op het menu staan, met de OFYR kookt u lekker en gezond.

Buiten koken met de OFYR in alle seizoenen

Zomer of winter, een klein gezelschap of een groot feest: met de OFYR is buiten koken altijd een speciale ervaring. De kookplaat wordt veel gebruikt door catering en horecagelegenheden. Met de OFYR 85/100 kan namelijk voor tot wel 35 personen gekookt worden. Bovendien verwarmt het een terras of binnenplaats, wat het toestel ook uitstekend geschikt maakt in perioden met lage temperaturen. De hout gestookte vuurschaal geeft binnen een straal van ruim twee meter een behaaglijke warmte af.

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

De materialen die voor de OFYR gebruikt worden, zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is dus niet nodig om uw OFYR af te dekken. Daarnaast is het toestel dankzij de drie modulaire delen makkelijk verplaatsbaar.

Ook wat betreft het onderhoud is de OFYR een aantrekkelijke keuze. Doordat etensresten en overtollige olie in het vuur belanden, is het toestel gemakkelijk schoon te maken. Het enige dat u hoeft te doen, is de kookplaat even af te nemen met een vochtige doek. De OFYR is vrijwel onderhoudsvrij.

Barbecue van Hollandse bodem

De makers van de OFYR controleren het productieproces van het toestel van start tot finish. Het product wordt in Nederland gemaakt, van duurzame materialen die met zorg worden uitgekozen. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg.

Specificaties OFYR 85x100

  • Materiaal: COR-TEN® STAAL
  • Kleur: Natuurlijke roestkleur
  • Afmetingen: Sokkel 78 x 42.5 cm / Hoogte kegel 22cm
  • Diameter: Vuurschaal (kegel) 85cm
  • Gewicht: Sokkel 29 kg, kegel 17 kg en bakplaat 24 kg

Accessoires: Tijdelijk inclusief OFYR startersset t.w.v. 100,- : Alle noodzakelijkheden die u nodig heeft voor het koken met OFYR; een rvs oliekannetje, een spatel en drie cederhouten grill plankjes

OFYR installatiehandleiding

Handige tips voor gebruik.

OFYR kopen?

Koop de OFYR voor de beste prijs direct online bij zuidafrikaansebraai.nl of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar.

Niet zeker welk model Ofyr het beste bij u past? Neem dan weer een kijkje in het overzicht met de andere Ofyr modellen en accessoires.

Specificaties OFYR 85x100

  • Materiaal: COR-TEN® STAAL
  • Kleur: Natuurlijke roestkleur
  • Afmetingen: Sokkel 78 x 42.5 cm / Hoogte kegel 22cm
  • Diameter: Vuurschaal (kegel) 85cm
  • Gewicht: Sokkel 29 kg, kegel 17 kg en bakplaat 24 kg
Geef beoordeling