OFYR NIEUW 2023

NIEUWE OFYR PRODUCTEN 2023

OFYR kookboek NO2

Het tweede OFYR kookboek Flavours of the World staat boordevol inspiratie voor elk buitenmoment. Het boek wordt geleverd met 8 exclusieve kruidenmixen ontwikkeld door OFYR chef Guy Weyts.

OFYR staub pannenset

Deze mooie stapelbare OFYR Staub Pannenset bestaat uit 3 delen. Een lage pan, hoge pan en een deksel. De set is de perfecte aanvulling voor een avond buiten koken. Maak bijvoorbeeld een heerlijk stoofpotje. 


NIEUWE OFYR PRODUCTEN 2021


INSERTS 

Nieuw zijn onder andere de teakhouten inserts die de opbergruimte van de PRO lijn transformeren in open of gesloten kasten.

OFYR Pizza oven

Nieuw is ook de OFYR Pizza oven. Als er iets lekker is, dan is het wel pizza. Groot en klein maak je er blij mee. De OFYR met haar natuurlijke houtvuur is uitermate geschikt om heerlijke pizza’s mee te maken. De OFYR Pizza oven bestaat uit: een dubbelzijdig te gebruiken gietijzeren plaat, een pizzasteen die op de gietijzeren plaat gelegd wordt, een dubbele stalen cloche waarvan de buitenzijde om de binnenzijde kan draaien en natuurlijk een echte pizza-schep. De OFYR Pizza oven is in hetzelfde formaat beschikbaar voor zowel de OFYR 85 als 100 kooktoestellen. Alleen de grillhouder is verschillend.

OFYR Food Bumper

De kookplaten van de OFYR BBQ`s lopen naar het midden toe iets naar beneden. Wanneer deze verhit worden zal het midden nog iets verder naar beneden zakken. Hierdoor glijdt olie, maar ook vlees- en groentesappen altijd richting het vuur. Ander gevolg is dat rond voedsel zoals tomaatjes naar het midden van de kookplaat kunnen rollen of glijden en in het vuur kunnen vallen. Om dit te voorkomen is de OFYR Food Bumper ontwikkeld. De verhoogde stalen ring houdt het eten tegen maar biedt nog steeds de mogelijkheid om de plaat met de spatel schoon te schrapen en het schraapsel onder de ring door in het vuur te duwen. De OFYR Food Bumper is vanaf maart 2021 te verkrijgen in 2 formaten: 100 en 85

OFYR Rotisserie

Met de nieuwe rotisserie van OFYR kun je nu ook je gerechten roosteren boven het vuur. Het spit draai je met de hand zoals men dat vroeger in de oertijd ook al deed. Maak de lekkerste kebab, gyros, picanha of hele kip! Je kan het frame van het spit ook gebruiken om een pan aan te hangen om bijvoorbeeld een heerlijke stoofpot te bereiden.

Heb je liever een draaispit dat elektrisch draait? Kijk dan eens bij de elektrische rotisserie voor OFYR van The spit on fire.

OFYR Cast Iron Casserole Set 21-26

Deze mooie set bestaat uit twee strak vormgegeven pannen van gietijzer met diameters van 21 cm en 26 cm. Deze OFYR pannen zijn uitstekend geschikt om op de OFYR kookplaat gebruikt te worden om allerlei gerechten in te bereiden. Gietijzer kenmerkt zich door een perfecte warmteverdeling. De knop van de deksel van de pan kan erg heet worden. Gebruik daarom de hittebestendige OFYR handschoenen om de hete deksel te verwijderen. Deze set is vanaf medio maart 2021 te koop.

Ofyr elke keer weer een geweldige bbq ervaring!

Wat is er nu leuker dan samen koken en genieten van lekker eten en drinken? Juist! Samen BUITEN koken en lekker genieten van het weer, eten, drinken, gezelschap en warmte. Een Ofyr bbq met buitenkeuken assecoires is dé aanvulling op uw terras, balkon, horeca zaak of in uw tuin. Gezellig rondom het vuur staan en tergelijker tijd bijzondere recepten bereiden op de Ofyr barbecue. 

Voor horeca is een Ofyr vuurschaal een toffe uitbreiding van uw terras. Verwarm gasten met een vuurtje of organiseer een gezellige Ofyr terras avond met live cooking. 

Een Ofyr bestel je bij ZuidAfrikaanseBraai.nl met:

  1. de beste prijs
  2. snelle bezorging
  3. grootste assortiment
  4. gratis thuis bezorgd

Nog niet overtuigd van het product? Kom gerust een kijkje naar de Ofyr nemen in onze showtuin.