OFYR Doofdeksel en afdekhoes zwart set XL

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Doofdeksel en afdekhoes zwart set XL
Merk:
OFYR

284,00 265,00
Excl. BTW: 219,01

Je bespaart 19,00

Webwinkel Keurmerk

OFYR Doofdeksel en afdekhoes zwart set XL

Om de kookplaat van de OFYR bbq af te dekken bestaan de OFYR doofdeksel (snuffer) voor gedeeltelijke afdekking van de plaat en OFYR beschermdeksel (cover) voor volledige bescherming van de plaat. Omdat de waterdichte van kunststof gemaakte OFYR soft cover ideaal is om in combinatie met de OFYR doofdeksel te gebruiken, bieden wij deze ook als set aan. Daarbij heb je nog steeds de doof functie van de doofdeksel, terwijl de hoes de kookplaat waterdicht afsluit. Waterdicht maar niet vochtdicht, dus de plaat zal vettig gehouden moeten worden om roest te vermijden. Ben je op zoek naar een hoes die de complete OFYR inclusief sokkel afdekt, kijk dan bij de onze complete covers.

Deze set is geschikt voor OFYR XL

OFYR Doofdeksel en afdekhoes zwart set XL kopen?

Bestel de OFYR Doofdeksel en afdekhoes zwart set XL voor OFYR XL direct online of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar. 

Extra OFYR voordeel

Wij hebben een aantal accessoires sets samengesteld waarmee je diverse OFYR accessoires extra voordelig kunt aanschaffen. 

In deze video laten we zien wanneer je welke deksel gebruikt. Bekijk ook onze andere OFYR Video`s om alle mogelijkheden van OFYR te ontdekken.