OFYR Classic corten 100 PRO

  • OFYR Classic corten 100 PRO
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Classic corten 100 PRO
Merk:
OFYR

2.245,00
Excl. BTW: 1.855,37
Webwinkel Keurmerk

OFYR Classic 100x100 PRO

De OFYR Classic PRO biedt alle voordelen van de OFYR Classic met het toegevoegde gemak van een houten handgreep en wielen. Hierdoor is de kookeenheid eenvoudig te verplaatsen op een vlakke ondergrond. De handgreep is gemaakt van teakhout en het is derhalve raadzaam om de OFYR Classic PRO na gebruik binnen of overdekt op te bergen. 

OFYR Classic 100x100 PRO kopen?

Koop de OFYR Classic 100x100 PRO voor de beste prijs direct online of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar! Niet zeker welk model OFYR het beste bij je past? Neem dan weer een kijkje in het overzicht met de andere OFYR modellen en accessoires of bekijk onze OFYR inspiratie video pagina om alle mogelijkheden van de OFYR te ontdekken.

Weet je nog nog niet hoe de OFYR werkt? Graag leggen we het uit. Zo werkt de OFYR.

Extra OFYR voordeel

Wij hebben een aantal accessoire sets samengesteld waarmee je diverse OFYR accessoires extra voordelig kunt aanschaffen. 

OFYR Workshops

Wij organiseren regelmatig OFYR workshops. Tijdens deze workshops leer je de fijne kneepjes van het koken & grillen op de OFYR, uitgelegd door een echte OFYR MASTERchef. Je leert de verschillende kooktechnieken en bereidingen die mogelijk zijn op de OFYR. Van slowcooking tot showcooking. Mocht je na de workshop overtuigd zijn dan krijg je bij aanschaf van een OFYR het bedrag van de workshop retour.

In deze video laten we alle grill opties zien die op de OFYR mogelijk zijn. Bekijk ook onze andere OFYR Video`s om alle mogelijkheden van OFYR te ontdekken.