OFYR Kamado tafel corten 65 PRO teak wood KJ

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Kamado tafel Corten 65 PRO Teak Wood KJ
Merk:
OFYR

1.745,00
Excl. BTW: 1.442,15
Webwinkel Keurmerk

OFYR Kamado tafel corten 65 PRO voor Kamado Joe

Breid je OFYR buitenkeuken uit met een OFYR Kamado Tafel PRO voor Kamado joe. Ideaal in combinatie met een OFYR BBQ. Deze tafel is geschikt voor een Kamado Joe classic 2, met veel werkruimte. Aangezien het eiland op wielen is kan hij makkelijk verplaatst worden. De opbergruimte is handig voor het opbergen van je BBQ accessoires.

Het werkblad is er in Teak hout of beton. Teak hout is een duurzaam natuurlijk product en hoort binnen opgeborgen te worden indien langdurig niet gebruikt. Het betonnen blad kan altijd buiten blijven.

Houd er rekening mee dat de Kamado Joe niet is inbegrepen en los bijbesteld kan worden.

OFYR Kamado tafel corten 65 PRO voor Kamado Joe?

Koop de OFYR Kamado tafel corten PRO 65 voor de beste prijs direct online of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar! 

OFYR Workshops

Wij organiseren regelmatig OFYR workshops. Tijdens deze workshops leer je de fijne kneepjes van het koken & grillen op de OFYR, uitgelegd door een echte OFYR MASTERchef. Je leert de verschillende kooktechnieken en bereidingen die mogelijk zijn op de OFYR. Van slowcooking tot showcooking. Mocht je na de workshop overtuigd zijn dan krijg je bij aanschaf van een OFYR het bedrag van de workshop retour.