OFYR Kamado Tafel (NIEUW)

OFYR Kamado Tafel Pro

Breid je buitenkeuken van OFYR uit met een OFYR Kamado Table PRO. Een speciale tafel voor je Kamado barbecue. De tafel biedt een solide basis voor je bbq, is eenvoudig te verplaatsen en kan worden gebruikt om gerechten voor te bereiden. In de handige grote opbergruimte kunnen hout en accessoires droog worden opgeborgen. Een Kamado bbq is ideaal om vlees lekker langzaam te laten garen. Een Kamado-bbq houdt warmte, maar ook rook vast en zorgt daardoor voor een unieke rook smaak. Leg het langzaam gegaarde vlees daarna op OFYR voor de finishing touch en demonstreer je kookkunsten aan je gasten. Teakhout is een natuurlijk, duurzaam product dat binnen moet worden opgeslagen als het langere tijd niet wordt gebruikt. De OFYR Kamado Table PRO is geschikt voor de Kamado Joe Classic II en de Big Green Egg Large. Let op: Kamado Joe en Big Green Egg zijn apart mee te bestellen.

Ofyr elke keer weer een geweldige bbq ervaring!

Wat is er nu leuker dan samen koken en genieten van lekker eten en drinken? Juist! Samen BUITEN koken en lekker genieten van het weer, eten, drinken, gezelschap en warmte. Een Ofyr bbq met buitenkeuken assecoires is dé aanvulling op uw terras, balkon, horeca zaak of in uw tuin. Gezellig rondom het vuur staan en tergelijker tijd bijzondere recepten bereiden op de Ofyr barbecue. 

Voor horeca is een Ofyr vuurschaal een toffe uitbreiding van uw terras. Verwarm gasten met een vuurtje of organiseer een gezellige Ofyr terras avond met live cooking. 

Een Ofyr bestel je bij ZuidAfrikaanseBraai.nl met:

  1. de beste prijs
  2. snelle bezorging
  3. grootste assortiment
  4. gratis thuis bezorgd

Nog niet overtuigd van het product? Kom gerust een kijkje naar de Ofyr nemen in onze showtuin.