Glowbus Growdrop L kaarshouder Zwart

Beschikbaarheid:
2 weken
Model:
Growdrop L kaarshouder Zwart
Merk:
Glowbus

385,00
Excl. BTW: 318,18
Webwinkel Keurmerk

Glowbus Growdrop L kaarshouder Zwart

De Glowbus® Growdrop brengt de sfeer van de Dewdrop binnen in je interieur. Zijn tijdloos design en handgemaakte details maken hem een blikvanger van formaat. De Glowbus® Growdrop is verkrijgbaar in 2 maten. Apart of in een compositie van meerdere stuks, gezelligheid gegarandeerd. Zijn lichtspel zorgt meteen voor een unieke sfeer waarbij je kan wegdromen.

Glowbus Growdrop kleuren

De Glowbus® Growdrop is net als zijn grote broer Dewdrop handmade en vervaardigd uit oerdegelijke materialen. Je hebt de keuze uit karaktervol geroest cortenstaal en de strakkere varianten uit roestvrij staal of gezwart staal. Bij de materiaalkeuze van de Growdrops werd rekening gehouden met een robuuste kleurvastheid. De roestkleur van de versie in cortenstaal of lichte tint van de Growdrop in roestvrij staal worden meteen ontleend aan het natuurlijke uitzicht van deze materialen. De zwarte versie is vervaardigd uit gezwart staal, waardoor deze een dieper zwarte kleur krijgt, die bovendien veel steviger is dan bij lakwerk.

Glowbus Growdrop binnen en buiten

De Glowbus® Growdrops in cortenstaal of roestvrij staal kunnen perfect in natte weersomstandigheden buiten blijven staan. De versie in gezwart staal kan wel buiten gebruikt worden, maar beperkte roestvorming bij blootstelling aan regen is niet uit te sluiten.

Glowbus Growdrop onderhoud

De Glowbus® Growdrop dient enkel af en toe gereinigd te worden met een zachte afstofborstel. Als je de Growdrop reinigt met een vochtige doek, gebruik dan steeds zuiver lauw water.

Glowbus Growdrop theelicht of windlicht

De cirkelvormige uitsparing binnenin de Glowbus® Growdrop is voorzien volgens de gestandaardiseerde maten van een theelicht of xl theelicht. De Growdrop M biedt plaats aan een theelicht van 39 mm, terwijl de Growdrop L gebruikt kan worden met een xl theelicht van 58 mm of een glazen windlicht van dezelfde afmeting.

Growdrop M
Diameter: 10 cm
Hoogte: 15 cm
Gewicht: 600 gram
Materiaal: Cortenstaal, roestvrijstaal, gezwart staal
Geschikt voor: theelicht 39 mm

Growdrop L

Diameter: 15 cm
Hoogte: 22 cm
Gewicht: 1350 gram
Materiaal: Cortenstaal, roestvrijstaal, gezwart staal
Geschikt voor: theelicht 58 mm