Glowbus Dewdrop

De Glowbus® Dewdrop is dankzij zijn tijdloos design een blikvanger in elke tuin. De ideale blend tussen ruwe eenvoud en pure outdoor luxe.

De Glowbus® Dewdrop is verkrijgbaar in 3 maten. Dewdrop M voelt zich best thuis in compacte zones zoals een terras of kleinere tuin. De Dewdrop L is uiterst geschikt voor grotere tuinen, en de grootste telg - de Dewdrop XL - siert grote park- en landschapstuinen of schept beleving in hotels en op toeristische locaties. 

Blikvanger overdag, bron van gezelligheid in de avond. Ontdek jouw nieuwe wereld rond een knisperend vuur.

Het is de missie van Glowbus® om levensgenieters & meerwaardezoekers te verbinden met werelden van vuur en er een unieke, ongeëvenaarde beleving van te maken. De originele Glowbus® collectie is zoveel meer dan een ‘vuurkorf’.

Tien jaar geleden tekende Andreas Ketels, kunstenaar en oprichter van Glowbus®, de eerste lijn van wat groeide tot de Glowbus® collectie.

Jouw Glowbus® koop je voor het leven. Want we geloven in duurzame en ecologisch verantwoorde producten. Zo werken we enkel met oerdegelijke materialen, en verzekeren we dat je minstens een leven lang dagelijks kan genieten van jouw Glowbus® moment.

Bovendien schenken we bij elke verkochte Dewdrop designvuurkorf ook een bedrag aan organisaties die zich inzetten voor het behoud van natuur en bossen, waarmee 25 nieuwe bomen worden aangeplant.

Het authentieke moment van verbinding rond een vuur hertekenen tot een unieke beleving waar je elke dag opnieuw van kan genieten. Dat is vanaf het begin de visie geweest van Andreas Ketels, kunstenaar en oprichter van Glowbus®.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een structureel onderdeel in alles wat we doen. We willen bewust onze ecologische impact verkleinen en grijpen kansen om mensen uit kwetsbare posities werkgelegenheid te bieden. We verbinden ons met cultuur en natuur.