OFYR Butcher block storage 90 corten donker grijs keramiek

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Butcher block storage 90 corten donker grijs keramiek
Merk:
OFYR

1.645,00
Excl. BTW: 1.359,50
Webwinkel Keurmerk

OFYR butcher block storage 90 corten donker grijs keramiek

Met de OFYR butcher block storage heb je alle ruimte om eens heerlijk buiten te koken. Het werkblad geeft je ruimte om de lekkerste gerechten voor te bereiden. Het houtopslag deel van de OFYR Butcher Block storage zorgt dat u nooit meer ver hoeft te lopen om droog hout op het vuur te leggen. De butcher block storage is een van de populairste uitbreidingen van de OFYR bbq. Het is een stijlvolle aanvulling die aansluit bij de uitstraling van de OFYR vuurschaal. Doordat ook het butcher block van duurzame materialen is vervaardigd, heb je weinig omkijken en onderhoud aan de OFYR.  

De OFYR Butcher block storage bestaat uit open kast met daarop een dik werkblad in combinatie met een handige houder voor accessoires en specerijen. De eveneens van cortenstaal gefabriceerde Butcher Blocks vormen een ideale combinatie met de OFYR Classic modellen.

Het werkblad is er in twee varianten:

- Teakwood
- Keramiek donker grijs

Het keramische werkblad is hittebestendig, krasvast en kan het hele jaar buiten blijven. Het werkblad van teakwood leg je na gebruik binnen.

OFYR Butcher block storage 90 kopen?

Koop de OFYR butcher block storage voor de beste prijs direct online of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar.

Bekijk hier de andere OFYR butcher blocks.

In deze video laten we zien hoe je de verschillende type werkbladen gebruikt en onderhoudt. Bekijk ook onze andere OFYR Video`s om alle mogelijkheden van OFYR te ontdekken.

Specificaties

  • 45x90x88 LxBxH
  • Gewicht: 74.6