OFYR Classic corten 100 to PRO upgrade set block teak wood

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Classic corten 100 to PRO upgrade set block teak wood
Merk:
OFYR

1.245,00
Excl. BTW: 1.028,93
Webwinkel Keurmerk

OFYR Classic corten 100 to PRO upgrade set block teak wood

De OFYR Classic 100 Corten is de eerste OFYR BBQ en is nog steeds ongekend populair. Eind 2019 is de OFYR Classic Corten 100 PRO BBQ geïntroduceerd met 4 stevige wielen, een teak houten handvat en voor de stabiliteit een bredere en diepere sokkel. Veel eigenaren van de OFYR Classic 100 BBQ hebben interesse geuit in de nieuwe sokkel met wielen en handvat. Speciaal voor deze  groep is het nu mogelijkheid om de OFYR Classic 100 PRO sokkel los aan te schaffen. Om de oude sokkel nog effectief te kunnen gebruiken zijn er twee opties mogelijk:

Vuurkorf/bloembak
De eerste optie bestaat uit een corten stalen opzetstuk dat als vuurkorf of plantenbak op de oude sokkel geplaatst kan worden.

Teak houten werkblad
De tweede optie bestaat uit een teak houten snijplank van 50 x 50 cm die op de oude sokkel geplaatst kan worden en zo als handige werktafel kan fungeren. Het is aan te raden om het teak houten werkblad na gebruik droog weg te leggen voor een optimale levensduur.

OFYR Classic corten 100 to PRO upgrade set block teak wood kopen?

Koop de OFYR voor de beste prijs direct online of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar! Niet zeker welk model OFYR het beste bij je past? Neem dan weer een kijkje in het overzicht met de andere OFYR modellen en accessoires of bekijk onze OFYR inspiratie video pagina om alle mogelijkheden van de OFYR te ontdekken.

Weet je nog nog niet hoe de OFYR werkt? Graag leggen we het uit. Zo werkt de OFYR.

Extra OFYR voordeel

Wij hebben een aantal accessoire sets samengesteld waarmee je diverse OFYR accessoires extra voordelig kunt aanschaffen. 

OFYR Workshops

Wij organiseren regelmatig OFYR workshops. Tijdens deze workshops leer je de fijne kneepjes van het koken & grillen op de OFYR, uitgelegd door een echte OFYR MASTERchef. Je leert de verschillende kooktechnieken en bereidingen die mogelijk zijn op de OFYR. Van slowcooking tot showcooking. Mocht je na de workshop overtuigd zijn dan krijg je bij aanschaf van een OFYR het bedrag van de workshop retour.

In deze video laten we de OFYR Classic corten 100 to PRO upgrade set zien. Bekijk ook onze andere OFYR Video`s om alle mogelijkheden van OFYR te ontdekken.